• Tel: +32 (0) 3/440.11.00

Over Ons

De beginjaren.

oprichterHet begon in 1923 met overgrootvader Frans Anthonissen in Antwerpen.  Samen met zijn echtgenote startte hij een bedrijf.  In de Antwerpse “seefhoek” werd er toen met paard en kar verhuisd.  De zoon van Frans, Jos Anthonissen, kreeg ook al snel de microbe te pakken en stapte mee in de zaak.  De zaak kende een gezonde groei en er werd een magazijn aangekocht in de Lange van Sterrebeekstraat in Antwerpen.    Rond die tijd werden ook de eerste vrachtwagens en bestelwagens gekocht om de verhuizingen mee uit te voeren.  Jos Anthonissen nam het bedrijf over na de dood van zijn vader en hij zorgde ervoor dat het bedrijf bleef doorgroeien.  Maar de grote doorbraak moest nog komen.   

De gouden jaren.

Wel tot op dat moment was het bedrijf vooral gespecialiseerd in verhuis, klein of groot?  Bedrijf of particulier? Binnen of buitenland? Het maakte niet  uit.  Anthonissen had op dat moment zo’n 6-tal arbeiders in dienst.  Maar met de komst van Roger Anthonissen, ondertussen de derde generatie, kwamen er grote veranderingen.

Wie zijn wijHij besliste om het bedrijf te verhuizen naar Mortsel in 1983, de locatie waar Anthonissen vandaag nog altijd gevestigd zijn.  Hier beschikten ze over een magazijn van 3.500 M²… dit stond toen leeg, maar dit werd snel gevuld met nieuwe klanten.  Anthonissen breidde zijn diensten uit met enkele belangrijke diensten: logistiek transport en meubelbewaring.  Dit zorgde voor een enorme groei van het bedrijf, midden jaren 90 was het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler in België.  Anthonissen werkten samen met verschillende keukenwinkels in gans Vlaanderen, de winkels verkochten de keukens, de fabrikanten leverden de goederen in het magazijn waar Anthonissen de goederen sorteerden per klant en deze later bij de klant leverden.  In deze periode leverde Anthonissen meer dan 2.000 keukens per jaar bij gezinnen in gans België.

Ook op gebied van verhuis waren een grote veranderingen.  Anthonissen werd lid van een internationale groep verhuisbedrijven, gespecialiseerd in internationale verhuizingen.  Dit waren vooral expats van grote bedrijven of medewerkers van ambassades en consulaten.  Zo bouwde het bedrijf ervaring op in het internationaal wegvervoer, maritiem transport en zelfs luchtvrachten.

De klanten konden nu ook terecht bij Anthonissen voor de opslag van meubelen en inboedels.

Anthonissen was nu een KMO met 25 arbeiders en 6 bedienden, en een wagen park van meer dan 15 voertuigen.

De vierde generatie.

In 2004 besliste Roger Anthonissen om het bedrijf te verkopen aan zijn twee zonen.  Beiden toen al geruime tijd actief binnen de onderneming namen de dagelijkse leiding van het bedrijf over.  

Tot op vandaag zijn Anthony en Nick Anthonissen uw aanspreekpunt.  Anthony verzorgt de commerciële diensten terwijl Nick zich ontfermt over het operationele en ervoor zorgt dat uw verhuis vlekkeloos verloopt. 

Wenst u te verhuizen zonder zorgen neem dan vandaag nog contact met ons op.

Contacteer ons voor meer Info!

 1. Naam(*)
  Uw naam AUB
 2. E-mail(*)
  Ongeldige E-mail
 3. Telefoon(*)
  Invalid Input
 4. Invalid Input
 5. Hoe word u het liefst gecontacteerd?

Meer dan 90 jaar ervaring!

Anthonissen staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wij nemen het graag van u over!
Uw verhuis is onze zorg!

Gratis offerte met bezoek aan huis!

Ook in 2015 bieden wij u dezelfde topservice voor scherpe prijzen! Contacteer ons vandaag nog voor een offerte.

Volg Ons!

Facebook - Volg Onslinkedin

Contacteer ons

 • Address: Heirbaan 49, 2640 Mortsel
 • Tel: +(32) 3 440 11 00
 • Email: click hier